Kulturystyka Nowej Generacji !!!

Kulturystyka
Dzisiaj mamy: 22 października 2018 | OsÛb Online: 7



 
Ryba po kalifornijsku 18 października 2008
Składniki: - 75 dkg morszczuka, mintaja lub dorsza - 2 cytryny- 2 łyżki oliwy- przyprawa do ryb (Kamis-a)- 1 saszetkę ryżu Ryby po umyciu umieścić w płytkim naczyniu do zapiekania, wysmarowanym uprzednio oliwą (1 łyżeczką).



Z jednej cytryny zetrzeć skórkę posypując nią ryby, drugą obrać ze skóry, usunąć pestki , pokroić w plasterki i umieścić na rybach . Z kolei wymieszać oliwę (jedną łyżeczkę), przyprawę do ryb (do smaku) i polać rybę. Następnie naczynie z rybą umieścić w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na około 20 minut. Podajemy z ryżem ugotowanym na sypko.