Składniki: - 75 dkg morszczuka, mintaja lub dorsza - 2 cytryny- 2 łyżki oliwy- przyprawa do ryb (Kamis-a)- 1 saszetkę ryżu Ryby po umyciu umieścić w płytkim naczyniu do zapiekania, wysmarowanym uprzednio oliwą (1 łyżeczką).
Z jednej cytryny zetrzeć skórkę posypując nią ryby, drugą obrać ze skóry, usunąć pestki , pokroić w plasterki i umieścić na rybach . Z kolei wymieszać oliwę (jedną łyżeczkę), przyprawę do ryb (do smaku) i polać rybę. Następnie naczynie z rybą umieścić w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na około 20 minut. Podajemy z ryżem ugotowanym na sypko.
Partnerzy megamuscle.pl
PrzeglÄ…d prasy kulturystycznej
Filmy kulturystyczne
Kulturystyka
Jeśli interesuje Cię kulturystyka, masz masę wolnego czasu i chciałbyś zrobić coś dla siebie i innych to masz na to szansę.
Szukamy osób ambitnych, którzy znają się na kulturystyce i mają ochotę tworzyć coś naprawdę wielkiego.
Portal kulturystyczny www.megamuscle.pl poszukuje osoby, które będą dodawały artykuły do działu: