|
Kulturystyka Nowej Generacji !!!
|
|
|
Dzisiaj mamy: 17 stycznia 2025 | Osób Online: 1 |
|
|
Hydroxycut Hardcore |
12 lutego 2009 |
|
Gdy w grÄ™ wchodzi ostra wycinka, każdemu przyda siÄ™ pomoc. I wÅ‚aÅ›nie tu przydaje siÄ™ Hydroxycut® Hardcore – najlepszy amerykaÅ„ski spalacz tÅ‚uszczu. Na jego opracowanie zespół naukowców MuscleTech™ przeznaczyÅ‚ dużo czasu. Za tym niesamowitym produktem stoi ponad 10 lat badaÅ„! |
wiêcej |
Nitro Tech Hardcore |
12 lutego 2009 |
|
Nitro-Tech Hardcore to wyjątkowy suplement po treningowy, który uzupełnia dietę w niezbędne składniki budujące masę ciała. Zawiera w składzie białka, kompleks witamin i minerałów oraz specjalnie dobrane mieszanki składników oraz aminokwasów. |
wiêcej |
Nitro Tech Hardcore |
23 listopada 2008 |
|
Nitro-Tech Hardcore to wyjątkowy suplement po treningowy, który uzupełnia dietę w niezbędne składniki budujące masę ciała. Zawiera w składzie białka, kompleks witamin i minerałów oraz specjalnie dobrane mieszanki składników oraz aminokwasów. |
wiêcej |
PVL Whey Maxx |
17 listopada 2008 |
|
PVL Nutrients zawsze starała się dawać sportowcom suplementy najlepszej jakości - takie, by nie żałowali wydania swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Whey Maxx dostarcza białko najlepszej jakości o wyśmienitym smaku, które łatwo się miesza i jest zarazem pozyskiwane jedynie ze 100% czystych białek serwatki. |
wiêcej |
DYMATIZE Elite Whey Protein |
14 listopada 2008 |
|
Skład:
koncentrat serwatki (di-peptydy, tri-peptydy, oligo-peptydy, poli-peptydy), izolat białka serwatki, peptydy serwatkowe, aminogen (formuła poprawiająca wchłanialność i szybsze trawienie). |
wiêcej |
Pozosta³e informacje
|
|
Jeśli interesuje Cię kulturystyka, masz masę wolnego czasu i chciałbyś zrobić coś dla siebie i innych to masz na to szansę.
Szukamy osób ambitnych, którzy znają się na kulturystyce i mają ochotę tworzyć coś naprawdę wielkiego.
Portal kulturystyczny www.megamuscle.pl poszukuje osoby, które będą dodawały artykuły do działu:
- kulturystyka
- sterydy
- strongman
- suplementy
- odżywianie
|
|
|